2015-03-16 00:02:30• hírek • Blikk.hu

Tatár Csilla már minden cuccát elvitte

Beadta a válókeresetet Tatár Csilla és Gönczi Gábor! - tudta meg a Blikk.

A sztárpár tagjai, akik tavaly ősszel szakítottak, és azóta külön utakon járnak, két hónapja nem is találkoztak egymással. Közös ügyvédjükön keresztül azonban a legnagyobb békében intézik a válással kapcsolatos dolgokat.

- Beadtuk a válókeresetet. Valószínűleg április-május lesz, mire hivatalosan is elválhatunk - erősítette meg a Blikk értesüléseit Gönczi Gábor, a Fókusz felelős szerkesztője, műsorvezetője. Kérdés, miért húzódik tavaszig a válásuk? Legutóbb még arról szóltak a hírek, hogy villámgyorsan zajlik majd minden.

- Mindenben megegyeztünk egymással. Csilla már el is szállította azokat a holmikat, berendezési tárgyakat, amikben megállapodtunk. Azért nem adtuk be eddig a válókeresetet, mert három hétre elutaztam Ausztráliába. A zenekaromat hívták meg Sydneybe - magyarázta Gönczi, aki kérésünkre elárulta, milyen kapcsolatban van volt szerelmével.

- Igazából már két hónapja nem találkoztunk egymással Csillával. Mostanra mind a kettőnknek kialakult az új élete. Közös ügyvédünk intézi a válással kapcsolatos ügyeket. A Blikk szerette volna megszólaltatni Tatár Csillát is, de csak annyit mondott, a jövőben nem szeretne nyilatkozni a magánéletéről.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu oldalán, kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: